Tallers Teixidó

Logo Tallers Teixido Bosch Car Service Olot

Qui Som? - Sobre Tallers Teixidó

Som una empresa familiar que va ser fundada per Lluís Teixidor l’any 1966, mes tard s’uniria el seu germà Pere Teixidor que junts van crear Tallers Teixidó fins l’actualitat, quan es va posar al front del negoci Santi Teixidor, fill de Lluís Teixidor.

En els seus principis l’empresa es dedicava a l’electricitat industrial i a l’electricitat de l’automòbil. Amb el pas del temps l’empresa ha anat creixent i reestructurant-se oferint en els seus 1000 metres quadrats els serveis de mecànica i electricitat de l’automòbil així com especialitats del vehicle industrial (electricitat, tacògrafs, limitadors de velocitat, climatització i equips frigorífics). Som servei Bosch Car Service, del qual tenim la imatge en el taller i també representem a las marques VDO i Thermoking.

Treballem per les empreses de rènting mes importants d’Espanya com son LeasePlan, ALD, Arval, Bansacar, BBVA Autorenting… tenim acords de col·laboració amb Autoclub Repsol, ADAC (Automòbil Club Alemany a Espanya) i Línea Directa, i disposem d’acords especials amb varies companyies asseguradores, Línea Directa, Mutua Madrileña, RACC, Allianz, Mapfre. Estem identificats com taller recomanat per CEA (Club d’automobilistes).

Disposem de vehicles de cortesia i substitució. Assegurem la mobilitat dels nostres clients oferint servies de recollida i entrega de vehicles.

I per guanyar-nos la confiança dels clients, mantenim al nostre personal en constant formació per poder oferir un servei ràpid, de qualitat i a uns preus molt competitius.

Equip humà

Santi Teixidor

GERÈNCIA

Rosa Teixidor

ADMINISTRACIÓ

Luciana Monteiro

ADMINISTRACIÓ

Jordi Bassols

CAP DE TALLER

Jasvir Singh

MECÀNIC

Desplaça cap amunt